Om mig

 

Jag är en fotograf som är specialiserad på att fotografera både människor och landskap. Mitt målinnefattar att fånga skönheten i naturen och människors unika karaktärer genom min lins.

När jag fotograferar människor strävar jag efter att fånga deras äkta känslor och personligheter. Jag använder mig av olika typer av ljuskällor och kreativ komposition för att skapa bilder som berättar en historia och som är fyllda med känsla och jag strävar alltid efter att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär under mina fotosessioner.

När det kommer till landskapsfotografi älskar jag att utforska olika platser och fånga naturens skönhet i olika ljus och årstider. Jag letar alltid efter unika perspektiv och kompositioner som kan framhäva landskapets karaktär och skapa bilder som förmedlar en känsla av platsens atmosfär och stämning.

Genom mitt arbete strävar jag efter att skapa bilder som är konstnärliga och samtidigt äkta och genuina. Jag lägger stor vikt vid detaljer, ljus och komposition för att skapa bilder som berör och som har en stark visuell påverkan. Jag är passionerad för mitt fotande och jag ser fram emot att fortsätta utforska och föreviga människor och landskap genom min kamera.